Hei og velkommen til Edle Dråper! Vi er en non-profit studentorganisasjon som brenner for øl og ønsker å spre glede og kunnskap om dette fascinerende temaet gjennom sosiale sammenkomster.

Hos oss er det ingen krav om forkunnskaper, bare en åpen dør for alle som deler interessen for gode smaker og hyggelige stunder. Vi gleder oss til å skape minner, utveksle erfaringer og dyrke lidenskapen for øl sammen. Bli med oss på reisen gjennom smakfulle opplevelser og en herlig atmosfære – Elde Dråper er stedet der øl og fellesskap møtes!

"Det er jo ingenting som er bedre enn en kald øl"

- Leder, Sindre Seljeskog Østebø

Vi gleder oss over å kunngjøre at Edle Dråper hjertelig ønsker nye medlemmer velkommen til vår organisasjon! Som en dedikert samling av ølentusiaster, inviterer vi lidenskapelige individer til å bli en del av vårt fellesskap. Vær oppmerksom på at deltakelse i våre lukkede arrangementer er forbeholdt medlemmer av Edle Dråper. Vi ser frem til å dele vår lidenskap for gode smaker med deg!

Hvert semester legger vi ut påmeldingsskjema for å bli medlem i Edle Dråper. Siden vi er en nydannet studentorganisasjon og gitt omstendighetene, er det dessverre bare et bestemt antall plasser. Løsningen for dette vil være på måten "first come first served basis", så her gjelder det å være tidlig om man ønsker å være med. Man finner mer informasjon angående innmelding på vår facebookside i perioden rundt semesterstart. Kontigentavgift er på Kr 100,- for innmelding hvert semester. Man kan alltids melde seg inn i løpet av semesteret.

For å sikre at våre arrangementer blir enda bedre, ber vi om en beskjeden deltakeravgift per sammenkomst. Det er verdt å merke merke seg at støtten vi får kan ikke brukes til alkohol og for at vi skal kunne skape hyggelige minner sammen, så er dette nødvendig. Vi håper at dette er noe du har tatt i betraktning før du melder deg inn, så skal det ellers bli vanskelig å ikke ha det kjekt! Av naturlige årsaker tilsier det at man er 18 år gammel ved innmelding i Edle Dråper.


TemaDato - tidLink
Ølsmaking - Norge22. Feb - Kl. 18:30Trykk her
Ølsmaking - Syrets favoritter21. Mar - Kl. 18:30Trykk her
Ølsmaking - Surøl18. Apr - Kl. 18:30Trykk her
Ølsmaking - Ubestemt18. Apr - Kl. 18:30No link :(

- MØT STYRET I EDLE DRÅPER -

Sindre Seljeskog Østebø

Leder

Viktoria Elea Blychert Hansen

Nestleder

Amalie Igland

Sosialansvarlig

Vetle Sliper

Sikkerhetsansvarlig

Marthe Eline Hardy

SoMe ansvarlig

Jonas Oliver Langeland Øen

Økonomiansvarlig

Peter Sabel

Arrengementansvarlig


Will be updated soon!